Naše menu

Náš šefkuřach Jean Paul Šmíd pro vás připravuje vaše poslední jídla.

Medvědí salát s grilovaným kaňourem


359 Kč

Křepelčí polévka podávaná v domácím chlebu se zastřeným pštrosím vejcem


590 Kč

Nadívaná kohoutí hlava s s mysličským knedlíčkem


890 Kč

Uzený pštrosí bůček s portskou omáčkou


795 Kč

Mysličský krab přelitý citrusovou omáčkou


1250 Kč

Babišův čáp s mákem


5000 Kč

Mysličský frgál plněný Martinovým ovocem


600 Kč

Muflon plněný sladkou nádivkou


1230 Kč

La Gurmet 2017 | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky